SEBE TRUJTE, MOJ NAROD NEĆETE: Odbacio GMO, zapadnjake nazvao pretjerano cijepljenim, autističnim i debelim ljudima – pred TV-om (VIDEO)

 


putin-nogmo

Sigurnosni savjet Rusije pripremio je izvještaj koji se čuva u Kremlju, a prema kojem Vladimir Putin inzistira na “zaštiti svog naroda od GMO i zapadnih farmaceutskih proizvoda.”


Izvještaj navodi da Putin smatra kako je slijedeća faza evolucije čovječanstva trenutno u”ozbiljnom riziku” i da zapadne i globalne sile “namjerno usporavaju proces napretka zbog svojih osobnih koristi”, pišu tamošnji mediji.
“Mi kao vrsta imamo mogućnost nastaviti razvijati naša tijela i mozak zdravom uzlaznom putanjom, ili možemo pratiti zapadni primjer posljednjih desetljeća i namjerno otrovati našu populaciju genetski izmijenjenom hranom, farmaceutskim proizvodima, cjepivima i brzom hranom koje trebaju biti klasificirane kao opasne, zarazne droge.”
“Moramo se boriti protiv ovoga. Fizički i intelektualno onesposobljena populacija nije u našem interesu“, navodi se u izvještaju.
Opisujući prosječnu zapadnu državu kao “intenzivno cijepljenog, autističnog, debelog čovjeka, srozanog ispred ekrana, koji se bori sa kukuruznim sirupom”, u izveštaju se navodi da je riječ o taktici koju vlade koriste za podjelu građana, a što je dugoročno vrlo kontraproduktivno.

Putin u posljednjih nekoliko godina besplatno poklanja zemlju ljudima koji su je spremni organski održavati. Cilj im je postati svjetski “vodeći izvoznik” organske hrane zasnovanoj na “ekološki čistoj” proizvodnji.

(dnevno.hr)

Comments